Restauranger

Maten är en av de viktigaste beståndsdelarna i ett lyckat möte. I Karlstad är det krogtätt med mat från alla världens hörn.

Staden har gott om spännande och välrenommerade restauranger som Karlstad Convention Bureau kan preliminärboka åt dig och dina gäster. Dessutom finns en mängd unika lokaler dit det är möjligt att beställa caterad mat från någon av de lokala leverantörerna om man vill skapa en upplevelse utöver det vanliga. De gemensamma ledorden för vår värmländska mattradition är närproducerat och smakrikt. Inriktningen och temat bestämmer du.

Här listar vi ett urval av de restauranger i Karlstad, förutom hotellrestaurangerna som är presenterade under boendesektionen, som går att abonnera och som har en kapacitet på minst 50 personer.  Vill du ha mer information eller tips på andra restauranger, kontakta Karlstad Convention Bureau.

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret här så skickas dina synpunkter till den som är ansvarig för sidan. Skriv in din e-postadress så kan vi kontakta dig. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats!

      ×

Uppdaterad den