Värmlands Museum

Värmlands museum

Värmlands Museum är Värmlands länsmuseum och har till uppgift att dokumentera och sprida kunskap om konst, historia och kulturarv i länet. Muséets samlingar omfattar omkring 40 000 föremål, 9 000 konstverk och 1 000 000 fotografier. Permanenta utställningar om länets historia och konst varvas med vandringsutställningar och temporära visningar.

På Värmlands Museum kan du varva konferensen med exempelvis lagkamp i båtbyggeri, en tur i den nya konstutställning eller en vandring genom Värmlands historia. I konferenspriset ingår fritt inträde till muséet för alla konferensdeltagare. Här hittar du totalt tre konferenslokaler där den största, Hörsalen, är utrustad med den senaste tekniken och har 160 fasta platser. Restaurangen har fullständiga rättigheter och rymmer 185 personer som mest.

Läs mer om konferens på Värmlands Museum här.

Värmlands Museum hittar du här


Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret här så skickas dina synpunkter till den som är ansvarig för sidan. Skriv in din e-postadress så kan vi kontakta dig. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats!

      ×

Uppdaterad den