Nöjesfabriken

Nöjesfabriken interiör

Nöjesfabriken är en komplett nöjesanläggning under ett och samma tak – livescen, lekland, bowling, nattklubb, restaurang och konferens. Här, i Karlstads gamla genuina gjuterimiljöer, erbjuds utmärkta förutsättningar för alla typer av möten - konferenser, temamiddagar, personalfester, kickoffer. Närheten till mat, dryck, aktiviteter och nöje är givetvis en uppskattad bonus.

Konferenslokalerna på Nöjesfabriken erbjuder både stor kapacitet och variation. Stora Eventhallen tar vid biosittning 550 personer och är utrustad med en modern ljud- och ljusanläggning. Lilla Eventhallen tar 70 personer i biosittning och kan med fördel användas av dig som vill ha lite mer attityd i ditt möte. Dessutom finns ytterligare tre konferenslokaler med kapacitet på upp till 70 personer i biosittning.

Läs mer om konferens på Nöjesfabriken här.

Nöjesfabriken hittar du här


Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret här så skickas dina synpunkter till den som är ansvarig för sidan. Skriv in din e-postadress så kan vi kontakta dig. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats!

      ×

Uppdaterad den