Karlstads universitet

Karlstads universitet

Karlstads universitet med sina nära 13 000 studenter och 1200 forskare, lärare och administratörer erbjuder cirka 50 utbildningsprogram och 700 kurser inom exempelvis humaniora, teknik, undervisning och vård. Universitetet ligger samlat inom ett och samma område i stadsdelen Kronoparken i Karlstad, några kilometer från centrum.

Karlstads universitet är ett öppet och nytänkande universitet som rymmer unika konferenslokaler för både stora och små möten. På Karlstads universitet finns 11 konferenssalar i varierande storlek, från 65 personer till 585 personer i biosittning. Utöver hörsalarna med gradängsittning finns även ett hundratal skrivsalar med plant golv samt grupprum. Universitetets egen konferensserviceenhet bistår kunder med sin expertkunskap inom konferens och kongress.

Läs mer om konferens på Karlstads universitet här.

Karlstads universitet hittar du här


Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret här så skickas dina synpunkter till den som är ansvarig för sidan. Skriv in din e-postadress så kan vi kontakta dig. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats!

      ×

Uppdaterad den