Elite Stadshotellet

Elite Stadshotellet

Mitt i centrala Karlstad, vid Klarälvens strand, ligger vackra Elite Stadshotellet. Shopping, nöjen och stadens lokaltrafik hittar du strax utanför hotellets portar. Elite Stadshotellet i Karlstad erbjuder 138 bekvämt och fräscht inredda hotellrum, trivsam restaurang, pub samt bekvämt gångavstånd till tåg- och busstation.

Elite Stadshotellet erbjuder en fantastisk konferensmiljö i vackert restaurerade lokaler från 1800-talet. Hotellet har 7 moderna och trevligt inredda konferenslokaler för upp till 250 deltagare. Lokalerna har högt i tak, dagsljus och luftkonditionering. Från flera av lokalerna har du en vacker utsikt över Klarälven. I samtliga konferenslokaler finns blädderblock, whiteboard, block, pennor, friskt vatten, godis och frukt samt tillgång till TV, video och OH-projektor.

Läs mer om konferens på Elite Stadshotellet här.

Elite Stadshotellet hittar du här


Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret här så skickas dina synpunkter till den som är ansvarig för sidan. Skriv in din e-postadress så kan vi kontakta dig. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats!

      ×

Uppdaterad den