Technical Visits

Man bär på byggmaterial uppe på ett tak med byggställningar i bakgrunden

Karlstad välkomnar technical visits i samband med konferenser och kongresser.

Karlstad Convention Bureau kan genom sitt lokala nätverk erbjuda grupper möjlighet att fördjupa sig inom särskilda branscher och träffa forskare, civilingenjörer och andra med specialistkompetens inom sitt verksamhetsområde. Genom en techical visit får gruppen ta del av en genuin information och får en upplevelse utöver det vanliga bakom kulisserna. I många fall är syftet med besöket att berika en konferens eller kongress eller att skapa möjligheter till informationsutbyte och affärsutveckling. 

I den här processen kan Karlstad Convention Bureau hjälpa er med idéer, kontakter och att planera och strukturera besöket. Tillsammans skräddarsyr vi er technical visit så att det bäst passar era behov och nuvarande kunskapsnivå. Verksamhetsområden som lämpar sig särskilt väl för en technical visit i Karlstad och Värmland är pappers- och massaindustrin, IT, stål- och verkstadsindustrin, förpackningsbranschen samt turismbranschen. 

Kontakta Karlstad Convention Bureau idag för att diskutera era behov av en technical visit i Karlstad och Värmland.

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret här så skickas dina synpunkter till den som är ansvarig för sidan. Skriv in din e-postadress så kan vi kontakta dig. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats!

      ×

Uppdaterad den