Kontakt & information

Karlstad CCC

Vi vill att det ska vara lätt för dig som planerar en kongress, konferens eller annat möte att få svar på dina frågor. Vi vill att du lätt ska kunna hitta den information du söker och kunna komma i kontakt med oss. Här hittar du mycket matnyttig information såsom vårt informationsmaterial online, våra senaste nyhetsbrev, information om vilka mässor och branschträffar vi kommer delta i den närmsta tiden och när våra nästa visningsresor till Karlstad sker.

Här kan du även göra en kostnadsfri offertförfrågan och läsa om de mest vanligt förekommande frågorna till oss på Karlstad Convention Bureau. Vill du hellre prata med oss personligen, ring gärna! Du når oss på +4654-157150. Eller mejla oss på meeting@visitkarlstad.se så återkommer vi till dig fortast möjligt.    

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret här så skickas dina synpunkter till den som är ansvarig för sidan. Skriv in din e-postadress så kan vi kontakta dig. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats!

      ×

Uppdaterad den