Registrera ert möte

Karlstads universitet
Karlstads Universitet

Registrera er kommande konferens eller kongress i Karlstad och få hjälp med att informera relavanta målgrupper och marknadsföra mötet.

Karlstad Convention Bureau kan hjälpa er att marknadsföra er kommande konferens eller kongress i Karlstad, även i de fall då vi inte varit inblandade i processen med att boka mötet, genom att lägga med den i möteskalendern på vår hemsida. Här samlar vi information om möten med minimum 50 deltagare som sker i Karlstad. Det är ett bra sätt att uppmärksamma Karlstadborna, lokala företag och organisationer, handeln och restauranger med flera om ert möte. Den fungerar även som en marknadsföringskanal för att få fler deltagare till kongresser.

Anmäl ert möte genom att fylla i formuläret nedan. Alternativt kan du skicka ett mejl till meeting@visitkarlstad.se och uppge konferensens namn, datum, antal deltagare, namn på arrangerande organisation eller företag samt möteslokal.Vi förbehåller oss rätten att välja vilka möten som publiceras i möteskalendern.

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret här så skickas dina synpunkter till den som är ansvarig för sidan. Skriv in din e-postadress så kan vi kontakta dig. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats!

      ×

Uppdaterad den