Referenser

Slider Karlstad CVB
Löfbergs Arena

Karlstad har under senare år etablerat sig som en av Skandinaviens mest populära mötesdestinationer. En mängd organisationer, förbund, föreningar och företag har valt att förlägga sina möten i Karlstad. Här kan du läsa vad några av dem tyckte om upplevelsen.

"När vi fick uppdraget att anordna SFAI-veckan (där alla narkosläkare verksamma i Sverige träffas) så startade en fyra år lång planering… Vi har arbetat hårt med att få fram ett bra vetenskapligt program men tidigt insåg vi att vi hade en önskan att passa på att rekrytera hit nya kollegor samt sätta Karlstad på kartan. En önskan som vi insåg att vi delade med alla er andra! Så började ett utomordentligt samarbete som jag vet att Karlstad är rätt så ensam om att erbjuda. Vid alla våra möten med alla branscher, nätverksträffar, så var alla lika entusiastiska och gav uttryck för en aldrig sinande ström av kreativa ideer… Alla såg att om vi samarbetar för att få kongressdeltagarna att känna sig exklusiva, utvalda och varmt välkomnade var de än vänder sig så vinner vi alla stort på det. Med den inställningen kommer Karlstad att växa! Och det med besked… och som ansvarig för kongressen har jag av många fått höra att ”det här är den bästa SFAI-veckan på 30 år”… Det är tack vare vårt fina samarbete. Tack!"
Tina Crafoord, Verksamhetschef AnOpIVA Centralsjukhuset Karlstad

"Alla vinner på att Karlstad får arrangera fler kongresser och konferenser. Karlstad Convention Bureaus kompetens och lyhördhet hjälper kunden att lyckas!"
Tobias Kjellberg, Divisionschef opererande specialiteter, Landstinget i Värmland 

”Att arrangera en lyckad vetenskaplig kongress är mycket mer än bra talare och ett bra tekniskt program. Karlstad Convention Bureau kan ge stöd med informationsmaterial om Karlstad som mötesplats, förslag på medföljandeprogram, och andra saker som gör att deltagarna får en unik upplevelse medan jag kan fokusera på mötets tekniska upplägg och innehåll”.
Professor Leo de Vin, Karlstads Universitet, arrangör Mechatronics 2014

"Genom Karlstad Convention Bureau fick jag bra och kunnig hjälp, trevligt bemötande och god service. För mig har det varit förmånligt att kunna utnyttja de genvägar och den lokalkännedom som Karlstad Convention Bureau kunnat erbjuda."
Henrik Falk, Projektledare Riksstämman, Centerpartiet

”Serviceinriktade och lösningsorienterade.”
PS Communication

”Kvalitet och hög klass rakt igenom.”
Nordea Private Banking

”Professionellt och smidigt från början till slut.”
Länsförsäkringar Värmland

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret här så skickas dina synpunkter till den som är ansvarig för sidan. Skriv in din e-postadress så kan vi kontakta dig. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats!

      ×

Uppdaterad den