Karlstad Convention Bureau

Möte på Karlstad CCC

Karlstad Convention Bureau stöttar personer, organisationer och företag i arbetet med att vilja, våga och kunna förlägga nationella och internationella konferenser och kongresser i Karlstad. Våra tjänster är kostnadsfria.  

Karlstad har på senare år etablerat sig som en av Skandinaviens mest populära mötesdestinationer. Karlstad Convention Bureau är en icke vinstdrivande organisation som aktivt arbetar för en positiv utveckling av Karlstad som mötesdestination. Vårt uppdrag är att stötta och underlätta för dig som vill förlägga en konferens, kongress eller ett annat mötesarrangemang i Karlstad. Vi ger kostnadsfri rådgivning gällande lämpliga mötesanläggningar, boendealternativ, transportlösningar, aktiviteter och upplevelser för ett oförglömligt möte i Karlstad.

De flesta av våra mer än 60 lokala samarbetspartners finns inom besöks-, event- och konferensnäringen. Det gör att du får garanterad spetskompetens inom området. Dessutom fungerar Karlstad Convention Bureau som en länk mellan dig som konferens- eller kongressarrangör och lokala politiker, beslutsfattare, näringsliv och akademi.

Karlstad Convention Bureau är medlem i 

    

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret här så skickas dina synpunkter till den som är ansvarig för sidan. Skriv in din e-postadress så kan vi kontakta dig. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats!

      ×

Uppdaterad den