Bor du i Oslo? Ta tåget till Karlstad – vi bjuder.  

Ta chansen och upptäck shopping- och nöjesstaden Karlstad. En enligt oss oförtjänt oupptäckt pärla bara några timmar bort. Därför har vi chartrat ett tåg och bjuder på resan tur och retur Oslo, vid fem tillfällen fram till sommaren. Tåget lämnar Oslo lördag morgon och rullar över gränsen till Karlstad, för att återvända hem igen på söndag eftermiddag. Nästa resa går den 12 april och hem igen den 13 april och kan bokas nu.

Syftet är solklart, vi vill att du tycker om oss. Och tycker du riktigt mycket och använder #instaresan på sociala medier, så kan du bli utsedd till ambassadör och får ta med dig en vän på vårens sjätte resa. En all-inclusive-helg där vi bjuder på tåg, hotellrum med frukost samt en lyxig middag och underhållning.  

Platserna är begränsade, och det är först till kvarn, som gäller. Följ länken och boka. Där hittar du en rad förmånliga hotellpaket.

Här bokar du din tågbiljett och ditt hotellpaket.

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret här så skickas dina synpunkter till den som är ansvarig för sidan. Skriv in din e-postadress så kan vi kontakta dig. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats!

      ×

Uppdaterad den