Utforska Karlstads breda utbud av butiker, gallerior och köpcentrum.

Shoppa loss eller bara smygkika på vad butikerna i stan erbjuder. Strosa bland de mindre och personliga butikerna eller hitta det du söker i galleriorna och i det breda varumärkesutbudet. 
Glöm inte att pausa med en fika på någon av Karlstads mysiga caféer. 

Centrum

Centrum Karlstad

Centrum Karlstads hemsida finner du en lista över butiker i centrum, samt öppettider. Där kan du också läsa om  när det är tjejkväll med bra erbjudanden, Helloweenaktiviteter eller tävlingar på stan. 
Nedan finner du ytterligare tips på några butiker i Karlstads centrum som inte står med på listan. 

Kläder/skor/accessoarer

CGC
Personligt modehus sedan 1924. Här hittar du ett brett utbud av varumärken.
Randie 
Specialbutik för jackor och kappor
Väskshopen
Väskor och plånböcker. 

Inredning/möbler

Boulevard
Present och interiör.

Musik

Knastret
Begagnade vinyl- och CDskivor.

Böcker

Lars Hjalmars bokhandel.

Konst och Hantverk

Värmlands Hemslöjd
Inredning och leksaker.
Konsthantverkarna i Karlstad.
Konsthantverk för alla smaker.


Tips: om du är nyfiken på mer konsthantverk så håller Alsters Herrgård under sommaren en butik med värmländska hantverk öppet. Alsters Herrgård ligger strax söder om Karlstad skyltat från E18 och är Gustaf Frödings minnesgård. 

Haga

I den vackra stadsdelen Haga finns flera personliga butiker och du kan hitta allt från hantverk till second hand och möbler.

Gallerior i centrum

Mitt i City

Mitt i City-gallerian har ett brett sortiment av butiker och matställen. Du hittar bland annat böcker, kläder, teknik och pyssel men också två större kosmetikabutiker med service.
Butiker i Mitt i City.

Galleria Duvan

I Galleria Duvan finner du allt från skobutiker, roliga klädbutiker, frisörer och nyckelservice. Lyxfika på Swenströmskas café eller mat på Br. Olssons Elektriska kanske du också hinner med.
Butiker i Galleria Duvan.

15-huset

På Drottninggatan ligger den rymliga gallerian som erbjuder bland annat leksaksaffär, tygaffär och restaurang. 
15-huset.

Bergvik

Bergviks köpcenter ligger benäget strax utanför stan längs E18. Här finns stora och många butiker samt ett brett utbud av restauranger.

Välsviken

Välsviken ligger benäget precis intill E18 söderut från Karlstad. Där finns förutom ICA Kvantum stora butiker som Stadium Outlet, Jula och XXL.
Välsvikens butiker.

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret här så skickas dina synpunkter till den som är ansvarig för sidan. Skriv in din e-postadress så kan vi kontakta dig. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats!

      ×

Uppdaterad den