Nu är det klart vilka städer som står värdar för Melodifestivalen 2018. Turnéstarten blir i Karlstad 3 februari på Löfbergs Arena vilket innebär att det är fjärde gången staden är värd för det glittriga kalaset. Melodifestivalen har tidigare besökt Karlstad 2004, 2006 och 2013.

Tisdagen den 31 oktober släpps biljetterna till landets mest populära och efterlängtade musikfest - Melodifestivalen!

Att få uppleva denna musikfest live är en alldeles extravagant upplevelse! Matinéföreställningarna på lördagarna brukar bli en fantastisk fest för barnfamiljen, fredagarnas genrep är bästa sättet för de som vill se bidragen först av alla, och att få uppleva själva TV-sändningen på plats i arenan, det är något alldeles speciellt.

När Melodifestivalen 2018 åker ut på turné är det dessa städer som i nämnd ordning får besök: Karlstad, Göteborg, Malmö, Örnsköldsvik, Kristianstad och Stockholm.

Fram med kalendern och spara datumet - tisdagen den 31 oktober kl 9.00 släpps biljetterna!

Deltävling 1 i Melodifestivalen i Karlstad

Fredag 2 februari -
Genrep

Lördag 3 februari -
Matinégenrep

Lördag 3 februari -
Direktsänd TV-sändning

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret här så skickas dina synpunkter till den som är ansvarig för sidan. Skriv in din e-postadress så kan vi kontakta dig. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats!

×

Uppdaterad den