Tåg och buss i Värmland och Karlstad

Det finns bra möjligheter att ta sig runt i Värmland och göra utflykter med Värmlandstrafiks bussar och tåg. Vill du åka kollektivt i Karlstad står Karlstadsbuss till din tjänst.

Biljetter till bussar inom Värmlandstrafik

På regionsbussarna kan du betala med Värmlandskortet, med mobilbiljett eller med bankkort. Du kan tanka in pengar på ditt Värmlandskort och använda det som reskassa, att betala din enkelbiljett med när du reser. Då får du 30 procents rabatt.

På regionstågen kan du betala med kontanter, mobilbiljett eller bankkort.

Köp gärna din biljett i förväg på något av Värmlandstrafiks försäljningsställen eller i utomhusautomater.

Läs mer på Värmlandstrafiks webbplats.

Karlstadsbuss - kollektivtrafik i Karlstad

Att resa med Karlstadsbuss ska vara enkelt och bekvämt för alla. Därför erbjuds du ett antal olika sätt att köpa biljett. Via ombud kan du köpa/ladda Resekort
eller Turkronor. I biljettautomater kan du köpa biljett för en resa eller ladda ditt Resekort med pengar eller period. Du kan även åka med SMS-biljett (registrering måste ske innan). Alla stadsbussar har aircondition, gratis wi-fi och Buss-TV

Läs mer på Karlstadsbuss webbplats.

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret här så skickas dina synpunkter till den som är ansvarig för sidan. Skriv in din e-postadress så kan vi kontakta dig. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats!

      ×

Uppdaterad den