Kalendarium

Konferenspaus

Här kan du läsa om nätverksmöten och aktiviteter för dig som är engagerad inom besöksnäringen.

Frukostmöten och After Work

Visit Karlstad Member anordnar fyra frukostmöten och ett After Work för sina medlemmar under året. Om du och ditt förtetag vill vara värd för ett frukostmöte, kontakta ordförande: hanna@riverc.se

13 september - Frukostmöte
18 oktober - After Work kl.18.30
15 november - Frukostmöte
1 december - Frukostmöte

Visit Värmland medlemsträff

Onsdag den 13 september kl 16-17.30 är det medlemsträff för Visit Värmlands medlemmar på Bergvik Köpcentrum i centrumledningens konferenslokal, ingång mellan Rituals och 3-butiken. Medlemsträffen inkluderar en kort uppdatering från Visit Värmland följt av en presentation av Eigil Ulfson Rian om förstudien för Muminvärlden Karlstad. Därefter presenterar Anders Thorén, vik Kommunikationsdirektör på Löfbergs hur man som företag får mediautrymme för sina nyheter. Avslutning med medlemmarnas kvart där de 5 första medlemmarna som anmäler sig och som så önskar får 2-3 minuter var att berätta om senaste nytt inom sin verksamhet. Information om anmälan här. 

Studieresa med NIFA och Matregionen Värmland

13-14 september. Studieresa till Närke, Västmanland och Sörmland. Läs mer här.

IDA-träff (Internationalisering, Destinationsutveckling, Attraktionskraft)

25-26 September. Arrangör Visit Värmland ek. för. Läs mer här.

Seminarium digital synlighet med Pia Axelsson

27 september. Pia Axelsson, digital strateg på Region Västmanland och kanske den mest kunniga i landet på digital synlighet och marknadsföring inom besöksnäringen berättar om det senaste att tänka på när det gäller Google, facebook, TripAdvisor och andra digitala kanaler. Arrangör Visit Värmland ek. för. Läs mer här.

ATTA-träff (Adventure Travel Trade Association)

25-26 oktober. Föreläsningar med bland andra Visit Sweden, The Bond Communication Agency, Nationella naturturismstrategin. Arrangör Visit Värmland ek. för. Läs mer här.

Bok- & Biblioteksmässan

28 september-1 oktober. Visit Värmland har en 15 kvm stor monter som ska locka den kulturintresserade mässpubliken att göra ett besök till Värmland. Mässan har ca 90 000 besökare under 4 dagar. Läs mer här.

Kostnadsfri workshop i värdskap

4 oktober (även 6 november). Värdskap är konsten att få alla människor att känna sig välkomna. Och gott värdskap, det ger er nöjda gäster och nya kunder. Visit Värmland bjuder nu in till en workshop i värdskap. Under workshopen pratar vi om vikten av värdskap, värmländskt värdskap och ger varandra praktiska tips i mötet med gäster. Arrangör Visit Värmland ek. för. Läs mer här.

Värmlands Besöksnäringsdagar

16-17 oktober är preliminära datum för Värmlands Besöksnäringsdagar (f.d. Turismtinget). Mer information om agenda, tider och plats kommer inom kort. Arrangör Visit Värmland ek. för.

Besöksnäringsdag för Karlstadsregionen

Boka in 30 november för 2017 års besöksnäringsdag!
En eftermiddag full med turism, goda exempel och framtidsdiskussioner. Hur kan vi göra en framgångsbransch ännu bättre. Vi avslutar eftermiddagen med afterwork för att verkligen hinna prata och diskutera. Vi återkommer med plats, program och annat nyttigt lite längre fram, men boka gärna in datumet i din kalender.
Arrangör: Karlstads kommun

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret här så skickas dina synpunkter till den som är ansvarig för sidan. Skriv in din e-postadress så kan vi kontakta dig. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats!

      ×

Uppdaterad den