Kalendarium

Konferenspaus

Här kan du läsa om nätverksmöten och aktiviteter för dig som är engagerad inom besöksnäringen.

Frukostmöten och After Work

Visit Karlstad Member anordnar fyra frukostmöten och ett After Work för sina medlemmar under året. Om du och ditt förtetag vill vara värd för ett frukostmöte, kontakta ordförande: hanna@riverc.se

13 september - Frukostmöte
18 oktober - After Work kl.18.30
15 november - Frukostmöte
1 december - Frukostmöte

O-Ringen Värmland

Orienteringstävlingen O-Ringen går av stapeln i Värmland 22-28 juli och beräknas locka cirka 18 000 deltagare. Visit Värmland deltar som utställare på O-Ringentorget och erbjuder de av föreningens medlemmar som föranmält intresse att delta under delar av veckan.

Visit Värmland medlemsträff

Onsdag den 13 september kl 16-17.30 är det medlemsträff för Visit Värmlands medlemmar på Bergvik Köpcentrum i centrumledningens konferenslokal, ingång mellan Rituals och 3-butiken. Medlemsträffen inkluderar en kort uppdatering från Visit Värmland följt av en presentation av Eigil Ulfson Rian om förstudien för Muminvärlden Karlstad. Därefter presenterar Anders Thorén, vik Kommunikationsdirektör på Löfbergs hur man som företag får mediautrymme för sina nyheter. Vi avslutar med medlemmarnas kvart där de 5 första medlemmarna som anmäler sig och som så önskar får 2-3 minuter var att berätta om senaste nytt inom sin verksamhet. Information om anmälan här. 

IDA-träff ( Internationalisering, Destinationsutveckling, Attraktionskraft)

September. Mer information kommer. Arrangör Visit Värmland ek. för.

ATTA-träff (Adventure Travel Trade Association)

Oktober. Mer information kommer. Arrangör Visit Värmland ek. för.

Värmlands Besöksnäringsdagar

Preliminära datum får Värmlands Besöksnäringsdagar (f.d. Turismtinget) är 16-17 november. Mer information om agenda, tider och plats kommer inom kort. Arrangör Visit Värmland ek. för.

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret här så skickas dina synpunkter till den som är ansvarig för sidan. Skriv in din e-postadress så kan vi kontakta dig. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats!

      ×

Uppdaterad den