Kalendarium

Konferenspaus

Här kan du läsa om nätverksmöten och aktiviteter för dig som är engagerad inom besöksnäringen.

Besöksnäringsdag i Karlstadsregionen
30 november på Nöjesfabriken

Nu tar vi nästa steg för att stärka destinationen!
Ciceron: Jakob Rubenson

Program

13.10 Välkomnanden och förväntningar på dagen Hur arbetar de bästa med destinationsutveckling? Patrik Olderius, VD på Destination Jönköping delar med sig av hur de arbetar med destinationsutveckling. Fikapaus 30 minuter.
Puls på Karlstad och startskott för 2018
- Kort resumé av 2017 och möten med viktiga aktörer.
- Trender inom besöksnäringen.
- Hur ser vi ut idag?
- Planer och möjligheter 2018.
17.00 Afterwork Mat & mingel med kul kollegor, turismquiz, med fina vinster. Den programlagda tiden slutar klockan 19.00, men alla som vill är varmt välkomna att stanna länge.

Anmälan

Anmäl dig senast den 15 november mejl: marita.nartell@karlstad.se
tel. 054-540 10 70
sms 070-020 84 05
Arrangör: Karlstads kommun


Frukostmöten och After Work

Visit Karlstad Member anordnar fyra frukostmöten och ett After Work för sina medlemmar under året. Om du och ditt förtetag vill vara värd för ett frukostmöte, kontakta ordförande: hanna@riverc.se, maria@centrumkarlstad.se eller christer.johansson@maxi.ica.se

19 oktober - After Work kl.16.30 på Harrys och därefter hockey på Löfbergs Arena. Gör din anmälan till: elin@centrumkarlstad.se
15 november - Frukostmöte
1 december - Frukostmöte

Kostnadsfri workshop i värdskap

6 november. Värdskap är konsten att få alla människor att känna sig välkomna. Och gott värdskap, det ger er nöjda gäster och nya kunder. Visit Värmland bjuder nu in till en workshop i värdskap. Under workshopen pratar vi om vikten av värdskap, värmländskt värdskap och ger varandra praktiska tips i mötet med gäster. Arrangör Visit Värmland ek. för. Läs mer här.

Värmlands Besöksnäringsdagar

16-17 november är det dags för Värmlands Besöksnäringsdagar (f.d. Turismtinget) på Hennickehammars Herrgård. Mer information finns här. Arrangör Visit Värmland ek. för.


Ifall vi missat att uppdaterat;-)

Här kan du läsa om Visit Värmlands medlemsaktiviteter.

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret här så skickas dina synpunkter till den som är ansvarig för sidan. Skriv in din e-postadress så kan vi kontakta dig. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats!

      ×

Uppdaterad den