Turistbroschyrer

Välkommen att ladda ner broschyrer och guider inför och under ditt besök i Karlstadsregionen.

Karlstadsregionens turistbroschyr 2016

Här kan du ladda ner vår turistbroschyr °Karlstad 2016. Här kan du läsa mer om vad du kan göra och uppleva under ditt besök i Karlstad, Hammarö, Grums, Kil och Forshaga.

> Ladda ner °Karlstad turistbroschyr 2016 i PDF här (9 mb)

 

Äta och boende i Karlstad - smarta guider

Ladda ner våra minifoldrar för att underlätta din vistelse i Karlstad. I boendeguiden har vi listat allt boende i Karlstad; hotell, vandrarhem, bed & breakfast och campingar. Vi har också gjort en guide med alla restauranger, caféer, barer, pubar och pizzerior i Karlstad.

Guiderna Äta i Karlstad och Boende i Karlstad har blivit uppdaterade i juli 2016 och går att ladda ner som PDF via länkarna nedan.

> Ladda ner vår guide Äta i Karlstad som PDF här (1 mb)

> Ladda ner vår guide Boende i Karlstad som PDF här (1 mb)

 

Evenemangskalendern Dag för dag 2016

Läs om de evenemang och aktiviteter som sker runt om i Karlstadsregionen under juni till september 2016. Den är indelad på ett överskådligt vis och listar också guidade turer, båtturer, utställningar och muséer.

> Ladda ner Dag för dag 2016 som PDF här (10 mb)

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret här så skickas dina synpunkter till den som är ansvarig för sidan. Skriv in din e-postadress så kan vi kontakta dig. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats!

      ×

Uppdaterad den