Jubileum i sommar när turnén firar 25 år på vägarna.

Jubileumsturnén bjuder på samma band som de senaste två åren, Bengan Blomgren på gitarr, Bengt Bygren på klaviatur, Nikke Ström på bas och Johan Håkansson bakom trummorna.

Förutom Göran Samuelsson kommer vi att få sällskap av Peter Carlsson som bildade Peter Carlsson och Blå grodorna 1993 för att sätta upp en musikshow på Dalateatern där han arbetade som skådespelare och teatermusiker. Peter Carlsson och Blå grodorna har sedan dess satt upp ett stort antal föreställningar där allt från visor till rock blandas med skrönor och humor. Peter har belönats med bland annat Cornelisstipendiet och Karamellodiktstipendiet. Shirley Clamp som vi känner igen från bland annat melodifestivalen som hon kom 2:a i 2004 med låten Min Kärlek, julshower och tv-program som Så ska det låta, Dobidoo med flera. Nordman som slog igenom med dunder och brak 1994 med debutalbumet Nordman och singlarna Förlist och Vandraren. Nordman består av Håkan Hemlin och Mats Wester.

Det kommer att presenteras ytterligare en artist men ni får vänta ett tag till innan vi kan avslöja vem det är.

Biljetterna släpptes torsdag 8 december på www.tickster.com och på förköpsställen i respektive ort. Biljettpriset är 395 kronor exklusive avgifter, oavsett spelställe. Tänk på att vissa av utvalda platser erbjuder ett begränsat antal platser så köp din biljett i tid.

När
1 juli, kl 19:00
Plats:
Café August
Biljett
Finns på www.packopedsturnén.se, www.tickster.se, Direktenbutiker, Scalateatern och på vissa turistbyråer i värmland.
Pris
Ordinarie 395 SEK
Boka Besök webbplats

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret här så skickas dina synpunkter till den som är ansvarig för sidan. Skriv in din e-postadress så kan vi kontakta dig. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats!

      ×

Uppdaterad den

Mer att göra

  • Evenemang
  • Sport & motor
  • Kil

Klivet - Med känsla

Avspända promenader i vårt sköna närområde, med tid för fika och härliga möten.

Läs mer om Klivet - Med känsla Boka
  • Evenemang
  • Övriga evenemang
  • Kil

Stavgång i Kil - Kvällstid

Nu drar vi igång vårens härliga stavgång.

Läs mer om Stavgång i Kil - Kvällstid Boka
  • Evenemang
  • Sport & motor
  • Kil

Cykelutflykt

Cykelutflykt där vi får uppleva försommarens förförande dofter, solens värmande strålar och ...

Läs mer om Cykelutflykt Boka