Om oss

Great event logga

Great Event of Karlstad är en event- och evenemangsbyrå som erbjuder olika typer av arrangemang och tjänster. Vi arrangerar, förmedlar & förenar. Vi vill ge dig som arrangör och besökare en storartad upplevelse och vi verkar för att Karlstad ska vara en av Sveriges ledande evenemangsstäder med ett rikt och varierat utbud.

Great Events verksamhet handlar om att skapa beläggning för Karlstads större anläggningar och för hela besöksnäringen. Detta innebär att värva nya evenemang, stödja och utveckla återkommande evenemang samt samarbeta med arenainnehavare och arrangörer. Vi kan arbeta som samarbetspartner ihop med arrangörer eller ta hand om evenemang själva med projektledning och produktion.

Efter tio års erfarenhet från stora events i Löfbergs Lila Arena har vi en bred kunskapsbank, ett brett kontaktnät och en utvecklad arbetsmodell.
 Ägare är Färjestads BK och stora uppdragsgivare är Löfbergs Lila Arena, Karlstads CCC och Karlstads kommun.

Kontakta oss gärna om du behöver råd och hjälp gällande ditt evenemang eller din evenemangsidé. I Karlstad finns även ett flertal eventarrangörer och spelplatser som inte Great Event of Karlstad representerar.
Här hittar du kontaktuppgifter till oss på Great Event of Karlstad.

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret här så skickas dina synpunkter till den som är ansvarig för sidan. Skriv in din e-postadress så kan vi kontakta dig. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats!

      ×

Uppdaterad den